28-04-07

Geen post meer omdat postbode bang is van hond

De postdienst van het Amerikaanse Midvale, Utah, weigert de post in een bepaalde buurt nog aan huis te brengen, omdat de postbodes bang zijn voor een gevaarlijke hond. De inwoners kregen twee weken geleden per brief te horen dat er voorlopig geen post meer wordt rondgebracht.

Nugget
In december raakte een postbode gewond door een aanval van een hond, Nugget. "Onze postbode werd verrast door de hond die naar buiten stormde. Toen hij probeerde weg te lopen, struikelde hij en brak daarbij zijn elleboog", zegt postmeester Gene Brackus. Deze maand hebben postbodes nog twee keer moeten vluchten voor het losgeslagen dier.

Slappeling
De eigenaars van Nugget zeggen dat hun hond niemand zou aanvallen of bijten. "Het is de schuld van de postbode. Hij is een slappeling", zegt Rick McGuire, het baasje van Nugget. De postdienst is alvast niet van plan om de ronde te hervatten zolang er geen oplossing komt en de veiligheid van de postbodes niet gegarandeerd is.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

Commentaren

Toen... mijn vorig hondje(was eeb verloren gelopen hondje) pas bij ons was, had hij op een schone dag het aan de stok met de postbode, hij beet zich vast aan de broekspijpen van de geschrokken man. Wist ik veel dat mijn hond een "postbodehater" was. Groeten

Gepost door: Chriske en Kelly | 28-04-07

ja dat kan gebeuren verder een hele fijne avond nog
groejtes van kristalvrouwtje

Gepost door: kristalvrouwtje | 29-04-07

De commentaren zijn gesloten.