28-04-07

Kameel plet baasje

Tijdens het opnemen van een tv-reportage in Amerika in een dierentuin voor exotische dieren, is de eigenaresse van het zogeheten Mini-Akers Exotic Animals in Florida om het leven gekomen. Toen de vrouw – Cathie Ake - in de reportage figureerde met de 4-jarige kameel Polo, gaf het beest haar een trap en stortte zich vervolgens met zijn gewicht van 900 kilo bovenop haar. Donnie Ake, de man van het slachtoffer, denkt dat het dier geprikkeld was door het paringsseizoen. De kameel Polo - die slechts drie weken geleden gekocht was door het echtpaar, zal binnenkort ergens anders worden ondergebracht. Dit verklaarde Donnie tegenover de plaatselijke media. Zijn vrouw heeft volgens hem al veel dieren gered en ze zou dan ook niet willen dat het dier zou worden afgemaakt.

 

Bron: Waarmaarraar

Commentaren

Hallo ! Ook een prettig en zonnig weekend en ondertussen hebben wij in onze linkerkolom ook een linkje naar jouw blog geplaatst.
Groetjes !

Gepost door: Jeroen | 28-04-07

Dat kan kloppen Door 'paringsdrift' zal een hengst ook op een vrouw springen. Uit ondervinding moet ik dat bevestigen :-))))
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 28-04-07

De commentaren zijn gesloten.