22-05-07

Homofiele flamingo's hebben eindelijk een kuiken

flaEen homoseksueel paartje roze flamingo's heeft eindelijk een kind. De twee mannetjes adopteerden een kuikentje uit een verlaten flamingonest. Dat maakte de leiding van een Britse natuurpark bij Bristol maandag bekend.

Carlos en Fernando, die al zes jaar samen zijn, deden veel tevergeefse pogingen een familie te beginnen. Ze verjoegen zelfs broedende flamingo's.

Toen onlangs een verlaten nest met een ei werd ontdekt, mochten Carlos en Fernando zich over het ei ontfermen. Met succes. Het paar kan het kuikentje voeden door in de keel melk te produceren.

Commentaren

wojow amai ik zit mss in een school waar ge over diere kunt lere ma zo iets is wel raar ik vindt wel goed dat ze eindelijk een kleintje ebbe en dat ze het maar god opvoeden ik blij voor hun egt en da melk produere in hun keel daar moet ik wel meer over wete .... !!!! xxxx veel geluk met jullie kleintje carlos en fernando

Gepost door: iris | 22-05-07

"Het paar kan het kuikentje voeden door in de keel melk te produceren." What the fuck is da voor zever? Da verhaal is gewoon een verzinsel van homo's om hun abnormaliteit te ontkennen en hun verwerpelijke 'kinderwens' kracht bij te zetten. Van mij mogen homo's kinderen hebben hoor, maar enkel langs natuurlijke weg (een ander kind zonder keuze homo-ouders toewijzen is crimineel) dus Fernando-look-a-likes: probeer maar! viespeuken

Gepost door: Thomas Traumatizer | 22-05-07

Jahoor, de homolobby heeft dit weer uit z'n dinges gezogen...
Jammer dat jij niet door homo's bent opgevoed, Traumatizer. Je zou een stuk verdraagzamer en SLIMMER geweest zijn. Dacht je dat flamingo's inkopen deden bij Delhaize, met de 4x4, en flamingo jr. op de achterbank, op zaterdagmiddag?
Homo's moeten er nu eenmaal veel meer moeite voor doen om een kind te adopteren dus zijn ze meer gemotiveerd om er ook iets goeds van te maken. Iets om later fier over te zijn. Vraag 'ns aan jouw ouders of ze fier zijn op jou. Als ze zeggen "het is zeker te laat om nog abortus te plegen?", dan weet je vast genoeg.

Gepost door: Butters | 22-05-07

Thomas,

gij zielige onnozelaar. Ik durf wedden da gij nog nie eens iemand kent die homo is. Ge zij nie meer dan nen domme kloot. Jij bent juist degene die geen kinderen zou mogen krijgen. Die gaan ongetwijfeld opgroeien tot onverdraagzame racistische klootzakskes. En nee, ik ben zelf genen homo. Ben al jaren gelukkig samen met mijn vriendin.

Gepost door: el porteno belga | 22-05-07

die melk waar ze over praten is kropmelk, dat is iets dat alle vogels produceren om zo het kuiken de eerste levensdagen te voeden. Het is rijk aan antistoffen en voeding. Kwestie van een beetje kennis van zaken te hebben voor je idiote antwoorden stuurt. Het komt trouwens wel vaker voor in de natuur dat er zich zogenaamde homofiele of lesbische koppels vormen, bij reptielen, vogels en bij zoogdieren. Hoe ze dit kunnen zien? , als de dieren geen enkele interesse tonen voor de andere sexe en trachten te paren met elkaar ipv met een vrouwtje, en erna ook hun broedwens uiten door een nest te maken, en dit te beschermen tegen andere.
En nee ik ben niet van de homolobby, ik ben zelfs hetero,

cheers

Gepost door: Gojira | 22-05-07

Melk in de keel produceren kan weldegelijk, mannelijke pinguins doen het ook (kijk maar naar March of the penguins bijvoorbeeld). het is niet zozeer produceren als wel reserves weer bovenhalen trouwens.

Gepost door: ikke | 22-05-07

thomasshole!! Thomas , jouw vader was beter homo geweest !

Gepost door: aka | 22-05-07

hehe aka die was goed :)

Gepost door: Jeroen | 22-05-07

Thomas,
Denk je nu echt dat je jezelf populair kon maken door dit soort praatjes? Lees dan de commentaren van alle anderen maar eens. Wat 'el porteno belga' zegt, daar ben ik dus helemaal akkoord mee. Jij zou echt later geen kinderen mogen krijgen. Waarschijnlijk wordt dit kleintje zelfs beter opgevoed, dan dat jij ooit jouw kinderen zou kunnen opvoeden. Sorry, maar van dit soort uitspraken word ik dus echt wel kwaad. Ik heb zelf familie die homo is en die hebben sinds een aantal jaar een kindje. Dit is heel gelukkig en vindt het zelfs 'cool' om twee papa's te hebben. Dus denk eerst na voor je iets zegt.

Greetz...

Gepost door: Crazytjen | 22-05-07

Verdraagzaamheid Thomas, ik durf voor 99% zeggen dat jij geen enkele homo persoonlijk kent.
Dit zijn gewone mensen, net als iedereen hier.
Waarom worden ze niet gewoon aanvaard? Omdat de paus het zegt??
We leven in 2007, word eens wakker.
Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader is homo, so what?
Ik heb mijn vader nog nooit gelukkiger gezien dan nu, nu hij al zo'n 2 jaar een vriend heeft.
Maar helaas kan niet iedereen dit weten, aangezien dat, als je zoiets zegt dat iedereen direct zijn rug naar je toe draait en je vies bekijkt...
Verdraagzaamheid...

Ik hoop dat je ooit iets gelijkaardigs meemaakt en dat je dan misschien beseft dat het ook mensen zijn.

Gepost door: Someone | 22-05-07

en maar duwen Zouden die homo falmingo ook in de strontbuis duwen?
Wat heeft de paus met homo's te maken. Hij is er misschien zelf ene?
Het is niet omdat je hom's vreemd vindt , dat je katholiek bent. Je kan ook protestant zijn of gewoon atheist.

Gepost door: Robby | 22-05-07

Duwen correctie: flamingo's

Gepost door: Robby | 22-05-07

ZIELIGE HETERO Beste Roby,

Zouden hetero flamingo's ook in de PISbuis duwen?
Wat een lulkoek man.
Het is niet omdat je homo bent je kontneukt. En het is niet omdat je hetero bent niet kontneukt.
Zielig zo'n kerels als jij.

Gepost door: paul | 22-05-07

Denk dat Thomas Traumatizer (wat een zielige naam) gezien zijn username, getraumatiseerd is, waarschijnlijk door een priester ettelijke keren goed "gerodeerd" in z'n hol!!
Ga nog wat aan de mama haar rok hangen jongen, blijf hier gewoon weg, achterlijke windbuil!!

PS. aka, goed gesproken!!

Gepost door: Autobandje | 22-05-07

Thomas, jij maakt het overduidelijk dat we de dieren tegen de beesten (zoals jij) moeten beschermen. 10/07, ik weet al met zekerheid op welke partij jij gaat stemmen. heb zelf massa's aan vrienden die Bi zijn, en die zijn de beste gesprekspartners . Ik wens het kuiken een prachtig geliefd en gekoesterd leven toe.

Gepost door: Wacko | 22-05-07

Wat een stelletje kontneukers !
flamingos happy + kuiken happy dus wtf !?!
's toch zalig....en het zal da kuiken echt geen zier uitmaken da zene papa af en toe is stevig in z'n buis geramd wordt ... peace out!

Gepost door: Voodoochild | 22-05-07

(een ander kind zonder keuze homo-ouders toewijzen is crimineel) dixit Thomas Traumatizer.

Ik sta in het onderwijs en heb toevallig het 'geluk' gehad het kind van een homokoppel in de klas gehad te hebben.
Kan je vertellen dat ik op 12 jaar onderwijs al héél wat kinderen in de klas heb gehad van hetero-ouders, waarbij het crimineel was dat deze ouders kinderen hadden. (Op de natuurlijk manier!)
Net zoals homo's een lange en slopende lijdensweg van onderzoeken , bevragingen, testen ed. moeten afleggen vooraleer ze een kind kunnen adopteren, zouden héél wat hetero-ouders beter ook eerst onderzocht worden vooraleer ze kinderen zouden krijgen.
Het zijn de kinderen van die ouders die niet waard zijn kinderen te hebben, die getraumatiseerd zijn voor de rest van hun leven !

Gepost door: Peter | 22-05-07

Borstvoeding Het is niet omdat je homo bent dat je kontneukt lees ik hier. Ik vroeg me af of die flamingo's zoiets doen. Het klopt wat je zegt, maar pijpen kunnen ze ook al niet , gezien hun scherpe snavel . Of het moestn SM mannekes zijn. Je moet toch op de een of andere manier plezier beleven aan mekaar. Een dier heeft een instict om zich voort te planten. Maar zouden de verwijfden onder hen, dan ook kontneuken? Gewoon een vraagje, aangezien het bij de mens ook zo is. Trouwens hebben die vogels ook twee aparte uitgangen? Cloaca of zoiets zeker.
Ik heb niets tegen homo's trouwens. Dat is een andere manier van denken waar ik respect voor heb, maar kan het moeilijk begrijpen, aangezien ik zelf die gevoelens niet heb. Iemand die een Wartburg een goede auto vindt kan ik ook moeilijk begrijpen omdat ik die wagens vrij onbetrouwbaar zijn.

Spijtig als homo's een kind adopteren dat de kleine geen borstvoeding kan krijgen natuurlijk, naar het schijnt nog steeds de beste manier om je kind te voeden.
Het unieke is ook dat zo'n kind later twee stiefvaders kan hebben als het koppel uit mekaar gaat.

Gepost door: Robby Devos | 22-05-07

Vogels zijn geweldig! ze zijn veel trouwer dan de mens als het over liefde gaat.. Wist je dat ze zelfs héél lang treuren als hun partner overlijd en het heel moeilijk hebben om een nieuwe te vinden, als ze dit al doen!! Kijk maar in de eenden in de grachtn.. Liefde overwint alles, en bij die flamingo's kwam ook hun instinct, namelijk kinderen naar boven! Geweldig dat dit gelukt is! En de paus heeft met homo's te maken omdat deze dit verfoeid.. net als condooms vreemd genoeg want abortus is al even erg!! En ik heb vrienden genoeg die het tegendeel van wat dien Thomas zegt te bewijzen.. Mijn beste vriend is homo en een heel goede vriendin ook! dus gelieve een beetj beleefd te zijn over mensen die misschien meer waard zijn dan jou

Gepost door: MTj | 22-05-07

Oeps.. Naar de eenden in de grachten!

Gepost door: Mtj | 22-05-07

Mmmmhh rare tekst eigenlijk over de flamingo's... nee? Had ooit eens ergens op tv gezien dat dieren een homofiel gedrag kunnen voortonen, hebben. Maar om eerlijk te zijn, nooit echt bij stilgestaan, maar deze tekst bewijst het dan toch maar weer dat het dus waar is dat dieren homofiele gedragingen kunnen hebben.
Om effe een beetje door te gaan op de reacties van de mensen hier: Thomas, volgens mij ben je een gefrustreerde marginale gast da nog nooit uit zn dorp geweest is (en dus niks van de wereld gezien heeft) en dat in de weekends aan de bollen hangt & lekker stoer doet om achteraf stom te gaat gaan "jumpen", en waarschijnlijk ook zonder werk is... Wou ook zeggen dat volgens mij homo-ouders in veel gevallen betere ouders kunnen zijn dan hetero-ouders. Bekijk eens goed de meeste homo-mannen bijvoorbeeld, ze zijn altijd heel netjes, heel hygienisch, ze maken graag plezier, zijn open-minded en kunnen en willen over alles praten, ook over seksualiteit bijvoorbeeld, wat ten goede zal komen voor hun kinderen later als zij met hun vragen afkomen. Laten we nu eens Thomas als voorbeeld nemen, volgens mij is hij opgegroeid in een marginale familie, niet open-minded ouders, heeft nooit met zijn ouders kunnen praten over seksualiteit en zie het resultaat, Thomas is een zwarte vlek in onze maatschappij!!!

Gepost door: El Aviatore | 22-05-07

amai wat een homo-haat hier!! ik ben zelf hetro maar ken best veel homo's .. ze zijn de liefdevolste en best betrouwbaarste personen die ik ken! wat doet dit er eigenlijk allemaal toe? het gaat over dieren,niet over mensen,toch!? wat een haat op de wereld.. wordt toch eens verdraagzaam mensen het is anno 2007!

Gepost door: Gwen | 22-05-07

pervert Kritiek op homoseksueel gedrag is geen kritiek op mensen: men moet dat onderscheid eens leren maken.
En homoseksualiteit is nu eenmaal een parafilie, in vele gevallen met duidelijk perverte kantjes. Met de paus heeft dat niets te maken, wel met biologie en psychologie.

Dit schijnbaar onschuldige 'nieuws' over die flamingo's is enkel bedoeld om sympathie op te wekken voor homo-huwelijken/adoptie door homoparen. Iets dat ingaat tegen de gehele antropologische geschiedenis van de mens.

Gepost door: Albert | 22-05-07

Nou, als iedereen maar op een eerlijke manier (dus geen homo's in elkaar kloppen) gelukkig kan zijn, is het voor mij al goed. Niet dat die vogels me echt veel kunnen schelen (ik ben er zelf geen)... Ben zelf geen homo (en eerlijk gezegd vind ik het een eerder vies idee om met een andere man te kussen enz...) maar ben nogal open-minded, dus ja waarom niet. Hoop dat dat kuikentje goed opgroeit enz...

@Albert, wat bedoel je met de geschiedenis van de mens? Denk gewoon maar aan de oude Grieken... of beter, zoek is 'pederastie' op in wikipedia.

Gepost door: Open-minded hetero | 22-05-07

Albert(albert_cornelis@hotmail.com ), slaagt de nagel op de kop. Gans de pers doet alle mogelijk moeite om maar aan te tonen alsof homofiel gedrag de norm zou moeten zijn. Trouwens die Flamingo's zien mooi rose he :-)

Wat niet wegneemt dat ik homofielen ken welke zeer toffe mensen zijn en dat staat dus volkomen los van het feit of homofiel gerdag "normaal" is.

Gepost door: jos | 22-05-07

homoseksualiteit in de (dieren)wereld Goh... of het nu over dieren of mensen gaat, maakt dat zo veel uit? Uiteindelijk is het er, wat ga je er aan doen? Ik kan mij druk zitten maken over het feit dat ik verliefd word op vrouwen, maar dat gaat daar nog niks aan veranderen. Daar komt bij dat het nog eens wetenschappelijk bewezen is dat het deels genetisch bepaald is. Dat homoseksualiteit ook voorkomt in de dierenwereld staaft alleen maar weer dat het een normaal natuurlijk verschijnsel is. Het heeft zelfs zijn rol in de evolutie als je het zo liever hoort. Voor meer informatie: trek er de EOS enzo eens op na e :)

Gepost door: Carmen | 22-05-07

citaatje "openminded hetero" kan beter het woord parafilie eens opzoeken, dan zal hij gauw weten wat homoseksualiteit en pederastie zijn. Parafilie betekent: het hebben van seksuele gevoelens bij dingen (uitwerpselen) & situaties (vernedering) & personen (ouders, mensen van hetzelfde geslacht) die niets met het doel of het wezen van seksualiteit te maken hebben.

Ik geef er nog een leuk citaat bij:
"In de discussie van de homoseksualiteit of de homofilie (men maakt daar synoniemen van, al zijn ze dat strikt genomen niet) vinden we een babelse taalverwarring. De betekenis van woorden als abnormaal, afwijkend, ongewoon, pathologisch of ziekelijk, onnatuurlijk gedrag wordt door elkaar gemixt, of vervangen door normaal, gezond, gewoon, natuurlijk. `Normaal' betekent volgens de norm of de regel. De norm is hier een handelwijze die coherent is met de eigen aard van de mens en de doelmatigheid van de handeling, in casu van de seksualiteit, namelijk de voortplanting. `Gewoon' verwijst naar de frequentie waarmee een fenomeen voorkomt. `Natuurlijk' verwijst naar de eigen aard van de dingen. Daarom kan men niet eerlijk beweren dat de homoseksuele wijze de coïtus te bedrijven normaal is of natuurlijk. Wie anaal penetreert wijkt af van de natuurlijke wijze. Het is wel zo dat, omdat iemand op een ongewone of zeldzame wijze handelt, hij zelf nog niet abnormaal is, al kan dan wel de vraag gesteld worden of hij zich psychisch gezond gedraagt. Ziekelijk wordt het als het subject handelt onder een psychische dwang, en zich niet meer gewoon kan gedragen. Pathologisch noemen we dan zijn toestand, als deze volkomen afwijkt van het normale patroon, bijv. te oordelen volgens de frequentie, de overdaad, de onaangepastheid, enz. Vandaar dat de homoseksualiteit wordt genoemd bij de perversiteiten als fetichisme , necrofilie , pederastie , coprofilie , bestialiteit , exhibitionisme , voyeurisme , sado-masochisme , narcissisme , transvestitisme , enz. Al deze gedragingen zijn in die mate pervers als zij uitwassen zijn van een normale seksualiteit, en onvruchtbaar zowel voor de voortplanting van het leven als voor de affectieve hechting aan en van de partner."

Gepost door: Albert | 22-05-07

Tja, dat argument van onnatuurlijk. Vaak gehoord, en toch moeite mee. Want is "natuurlijk" dan zoveel beter ? Onnatuurlijk zijn ook brillen, vliegtuigen, mensen aan beademingsmachines houden, condooms, de pil, dus waar slaat het argument onnatuurlijk tegenwoordig nog op ? Als we weer gaan leven zoals de natuur het bedoeld heeft , natuurlijk dus , dan hebben niet alleen de homo's een probleem denk ik . Wens jullie allen een leuke avond toe !!!

Gepost door: aka | 22-05-07

Allé, Albert is content, hij heeft kunnen tonen dat hij een paar moeilijke woorden kent... Proficiat!

Gepost door: Bibbi | 22-05-07

cloaca Die flamingo's hebben dat goed gezien. Lekker het pietje in de cloaca steken. Al ben ik er niet zeker van of een mannelijke flamingo een cloaca heeft. Ze moeten toch ook hun worstjes kwijtkunnen. Is er hier een ornitoloog die er wat meer van kent. Hebben zowel mannetjes als vrouwtjes een cloaca en hebben de mannetjes als surplus dan een penis ?

Gepost door: Robby | 23-05-07

broeden Als Carlo en Fernando op het ei gebroed hebben , moet dat niet gemakkelijk geweest zijn. Bij het wijfje is er geen risico, maar als het mannetje broedt zou hij mits een erectie het ei kunnen breken.

Gepost door: Robby | 23-05-07

Dierengeneeskunde student, goe genoeg?
bij vogels hebben zowel mannetje als vrouwtje een cloaca, dus beide uitgange direct naast elkaar gesitueerd, mannetjes verschillen hierin wel degelijk van de vrouwtjes door hun fallus, dit is niet zoals vaak gedacht word een echte penis, eerder een kleine uitstulping van de cloaca langswaar het mannetje zijn sperma deponeert, deze komt dus effectief wel in de cloaca van het vrouwtje, maar verschilt enorm van opmaak en uiterlijk van de penis van zoogdieren, sommige falli van vogels kunnen wel enorme afmetingen bekomen, beste voorbeeld, de struisvogel, die een fallus van meer dan 20 cm heeft, met een ruime omtrek,
vervolgens, had ik niet echt het idee dat dit ineens een discussiebord geworden is over de homosexualiteit van de mens, hier is het wetenschappelijk punt, bij dieren komt net bij de mens homosexualiteit voor, vrouwvrouw, en manman, paar voorbeelden? schaap, leguaan, gans, dolfijn ( mannelijke tuimelaars spenderen bv. 15 jaar van hun sexueel actieve leven door te paren met andere mannetjes van hun soort, en andere soorten, om vervolgens op vrouwtjes over te gaan), en de lijst gaat verder mensen, belangrijkste in dit punt is dat een koppeltje flamingo's een jong kuiken hebben geadobteerd, en zodus het jonge diertje bespaard hebben van een menselijke interventie, niet gevreesd, het diertje zal perfect opvoeden , en hoofdwaarschijnlijk later in zijn leven een wijfje of mannetje zoeken om daarmee zelf zijn/haar genen verder te zetten, over het homo debat dat hier raast, het komt voor in de natuur, het kwetst niemand de mensen zijn gelukkig, mijn broer is bijvoorbeeld enorm gelukkig met zijn vriend, en voor mij is dat het belangrijkste , we zijn hier dacht ik toch in een gezonde maatschappij bezig?, en als je het dan toch haat , kijk dan naar onze voorvaders, kijk naar de prachtige beschavingen van de romeinen, de grieken, de egyptenaren, enz, als je niet wist dat daar andersgeaarden leefden, en zelfs bekende , neem bijvoorbeeld, alexander de grote, tyah, dan ben je gewoon een beetje minderbedeeld in het educationeel vlak, en hoef je je subjectieve, niet onderbouwde onzin hier niet te verspreiden, maar, nu dit dan toch achter de rug is , en er geen volwassen debat meer over bestaat (tyah nooit echt begonnen), zal ik maar sluiten met,
tis toch een koddig kuikentje niwaar

Gepost door: gojira | 23-05-07

HOMO's Zie he zeveraars ,der zijn nu eenmaal geen flamingo homo's tis nen homo die die flamingo's opvoed, dat die zich homo gedrage
dus ni zeveren van homo's ofzo gij zuls wel die homo zijn , voeze kakkers homo's janette golle verkloot dees wereld

Gepost door: jan roberto | 23-05-07

HOMO's he bende kluutzakke golle zijt homo's en golle neemt mekander van de verkeerde gaatje
en golle zijt gays ni de flamingo bende janette
Mierda, chupa de ma poya
chinga tu al de fucking homo's
vuil janette fucking eçeks
penzeweks

Gepost door: jan roberto | 23-05-07

HOMO's Fernando is u mama en carlos u papa denkek en u hebbe ze geadopteerd

Gepost door: frderick van uyten | 23-05-07

goed zot !!!! Dit kan niet!!!! beesten moeten vrij en niet opgesloten zitten, zie wat er van komt as je beesten te dicht bij mensen laat leven. as dit verdergaat zijn er geen flamingo's meer. En schelden op homos die trouwens ook mensen zijn heeft geen zin. help hen om te leren vooruitgaan in onze wereld, dit zijn allemaal mensen die gewoon onzeker zijn in hun leven. hopelijk begrijpen ze ooit dat ze de wereld verpesten. Wat ze ook niet begrijpen is dat ze hun leven danken aan het mooie tussen een man en een vrouw. Iets wat zij kapot willen in onze wereld. EVERY KING NEEDS HIS QUEEN!!!!!

Gepost door: profhet of jah | 23-05-07

Zalig de armen van geest Zalig de armen van geest hier met hun heel triestige reactie. Beseffen jullie dan niet dat homo zijn iets is waar je mee geboren wordt? Iets genetisch is? En dat dat precies bij dieren ook voorkomt, bewijst dat. Denken jullie nou echt dat alle homo's onzekere mensen zijn en zich daardoor zo profileren? Kan jij als hetero je inbeelden sex te hebben met een man? Ik ben hetero en mij stoot het tegen de borst, da's net omdat ik genetisch zo in elkaar zit. Wel, homo's zitten nu eenmaal anders in elkaar op dit vlak en als je dat niet snapt of aanvaardt dan ben je gewoon een kuiken. Meer nog, het zijn jullie type mensen die zich meestal ook schuldig maken aan rassenhaat en dergelijke. Wie zou deze wereld dan verpesten denk je?
Echt waar, ik walg van jullie reacties en spuut op ze.
Zalig de armen van geest is echt wel toepasselijk op jullie. En nee, ik doe geen verdere inspanning om te reageren, want ik vrees dat jullie beperkt aantal hersencellen niet tot discussie in staat is.

Gepost door: guel | 23-05-07

Als ik lees welke mening sommigen erop nahouden ... halloooooo we leven in de 21ste eeuw! Misschien er best eens aan wennen dat holebi's ook mensen zijn en recht hebben op geluk, alle theorieën ten spijt voor menigen hier. En stoort het één van jullie ... kijk een andere richting uit of verhuis naar Saudi Arabië, daar is het voor jullie zoveel beter ...

Gepost door: Murderboy | 23-05-07

FUCKING GAYS Zie he kluute BelgianBoy u fucking ouders zijn misshien 2 vaders en u hebbe ze geadopteerd zeker, fucking kloetzakn die mekaar verkeerd nemen

Fuck die homo's vuilm janet me u fucking gekankerd stoer praatjes

Gepost door: Frederick | 23-05-07

FUCKING GAYS GUEL GIJ WEETTOG DA GIJ ZIT TE ZEVEREN BEJO
HOMO'S WORD GE NI MEE GEBORE, GE PAST U AAN AAN HOMO ZIJN
DAS ALLEMAAL ZEVER DAT HET GENETISCH IS, DAS GEWOON DIKKE ZEVER VUIL HOMO
MEN PAST ZICH AAN AAAN DE HOMO KARAKTER EN WILT HOMO ZIJN DA IST

Gepost door: Frederick | 23-05-07

Ik denk dat aan het erbarmelijke taalgebruik van deze reacties genoeg te zien is. Ik reageer normaal niet kwetsend, maar zouden jullie beter in een kooi steken en bestuderen. Ik denk dat ze veel nieuwe dingen zullen ontdekken over psychopaten...
Leer schrijven eer dat je reageerd, en leer denken eer je over iets schrijft.

Gepost door: Kaine | 23-05-07

ik begrijp dit niet ... 2 mensen die elkaar graag zien, of hier dan 2 dieren die elkaar graag zien, wat kan je daar nu tegen hebben? Heb je daar nu echt last van dat dat dan 2 mannen zijn? Ik heb hier nog nergens iets gelezen dat het zou storen als het over 2 vrouwen zou gaan(ah nee, dat is iedere man zijn fantasie zeker?).
En dat "pakken langs de verkeerde kant", grow up! Je gaat me niet vertellen dat de hetero-man van tegenwoordig daar nog vies van is, maar al te vaak krijg je als vrouw de vraag hoor!

Gepost door: Doetje | 23-05-07

Onvoorstelbaar wat een intolerante prietpraat hier wordt verkocht... willen die domoren misschien die twee hondstrouwe flamingo's naar een concentratiekamp sturen zoals Hitler deed? Of misschien vinden ze het beter dat ze naar het seminarie zouden gaan en priester worden zoals homo's vroeger vaak deden toen outing nog niet kon?

Gepost door: sakke | 23-05-07

lief mensen waar gaan we toch naartoe?laat ieder zijn leven leven zoals ze willen.het gaat hier om een kuikentje dat de kans krijgt televen,dat vind ik het voornaamste.wat zouden jullie liever hebben gewild?het ei weggooien?nee toch.de natuur is mooi,koester het en geniet ervan zolang het nog kan.eender wie het kuikentje grootbrengt.het is lief en schattigen het heeft een mooi leven op te bouwen.denk daar toch eens beter over na.

Gepost door: anita | 23-05-07

-,-' Omg. -,-'
Doe niet zo bekakt!
Wat is er mis met homo's? En trouwens dat kuikentje LEEFT nu en zonder die 2 flamingo's zou het nu dood zijn. Is dat beter dan?!

Gepost door: Cathèrine .. | 23-05-07

Mooi! ontroerend!

en negeer de dommeriken op deze forum. ik zou niet graag zijn als zij.

Gepost door: joske | 23-05-07

Aan de eeneiige tweeling Fredrick/jan roberto (je herkent ze meteen: hun schoenmaat is groter dan hun IQ... over aangeboren gesproken!). Denk je werkelijk dat homo's ervoor KIEZEN om met achterlijke, racistische, zielige analfabeten als jij te worden geconfronteerd? Het is veel makkelijker ervoor te "kiezen" om als leeghoofd door het leven te gaan. Hoewel.
Jammer dat je ouders je, i.p.v. met moedermelk, gespeend hebben met bier van 't vat in 't café om de hoek.
Ik beklaag de sukkelaars die elke dag met jou moeten omgaan. Heb jij kinderen? Zoja: ocharme, zoneen: het is nooit te laat om je te laten stereliseren.

Gepost door: Butters | 23-05-07

ik ben roos, en ik kontneuk ben ik dan een flamigo?

Gepost door: flikker | 23-05-07

ik ben flikker... en aan de hand van wat jullie denken over flikkers maak ik graag een persoonlijk voorstellingslijstje:

- ik wil geen kinderen
- ik ben niet altijd netjes of heel hygienisch
- ik ben anarchist en woon in een kraakpand
- ik maak idd graag plezier en ben open-minded
- ik haat het om "homo is ook een mens" genoemd te worden
- ik kan en wil over alles praten, zeker over seksualiteit!
- ik kontneuk, maar no way dat er ooit iemand of iets mijn kont binnenkomt
- ik ben liefdevol, maar niet altijd een betrouwbare persoon
- ik vind het geweldig om homohaters tegen te komen. ze zijn zooo gemakkelijk te chockeren! echt lachen!
- ik vind het altijd lachen om flikker of janet genoemd te worden! want als ik er kwaad op word dan hebben zij plezier. en dat gun ik hen niet.
- ik noem mezelf ook flikker of kontneuker of strontstekker of queer of janet of pedal of ... Kwestie van die woorden te reclaimen!
- ...

alleen maar om jullie duidelijk te maken dat niet alleen de homo-haters met stereotiepen rondlopen, maar ook diegenen die homo's best we ok en cool vinden...

Gepost door: ik ben flikker... | 23-05-07

Bevrijding is besmettelijk Goededag allemaal,

Ik wil nog eventjes vermelden dat ik de hartsvriend ben van de flikker die hier zojuist een comment plaatste. Hoewel ik hem al talloze jaren ken, ben ik nog steeds hetero. Zijn natte droom mij te besmetten met homo-zijn is nog niet bewaarheid. Kennelijk is besmetting toch nog iets anders dan bevrijding...

Bevrijding ennen we allebei wel en dat hebben we ook deels aan elkaar te danken. Hoewel ik hetero ben en hij homo is, is onze verstandhouding immers fenomenaal. We knuffelen veel, lopen hand in hand en doen samen de gekste dingen, maar toch ... ik blijf verstokte hetero en hij blijft pédal ofte flikker ofte homo. Door elkaar te leren kennen hebben we elkaar wel al watrevoluties bezorgd. We hebben enorm veel bijgeleerd over frustraties op seksueel vlak en over de open houding die je naar mensen toe kan aannemen, ongeacht hun geaardheid en geslacht. De gevolgen van die wervelende ontdekkingsreis zijn niet onder stoelen of banken te steken. Je kan mij met mensen kan zien knuffelen zonder dat ze mijn lief zijn, ik zet in relaties mijn partner niet aan de deur na een scheve schaats en ik durf over de grenzen kijken die we in onze samenleving hebben opgeworpen.

Bevrijding is kennelijk besmettelijk, homoschap percies niet.

Ik wens iedereen die dit leest een even zalige bevrijding toe en droom ervan dat jullie ook fantastische vriendschappen ontdekken.

Leer van elkaar, bevrijd het één en het ander en ga ervoor. Het leven is te Leven.
Anarchia!

Join the revolution - fall in love.(last sentence is an expert of "days of war nights of love" - crimethinc.com uitgeverij)

Gepost door: Pelle | 23-05-07

Ik wil even melden dat holebi zijn wel degelijk vanaf de geboorte 'ingeplant' is! Ik heb het vak gedragswetenschappen dat namelijk over zulke zaken gaat! Holebi zijn zit in de hersenen, je mag het zelfs geen afwijking noemen! Er zijn vrouwelijke hersenen en mannelijke, vrouwelijke zijn in twee delen en mannen in 1 deel, bij homo's is vaak een mannelijke hersen met kenmerken van de vrouwelijke! Toch wint de mannelijke hersen boven de vrouwelijke, waardoor de man geen twijfel heeft over zijn genderidentiteit maar toch het mannelijk gezelschap verkiest boven het vrouwelijke op vlak van seksualiteit en liefde.

Gepost door: MTj | 23-05-07

zijn da hier alleen mongolen die hier iets achter laten?
als ik hier de meeste reacties lees denk ik het wel.

als die flamingoos dat ei uit gedroed hebben proficiat.
veel geluk met jullie kleintje.

Gepost door: simpel | 23-05-07

holebi enzo Wat mij verbaasd is dat er zo veel mensen hun energie steken in schelden... voor mij toch een bewijs dat het hen niet helemaal koud laat. Verder: beter twee ouders van hetzelfde geslacht als helemaal geen ouders. Niet dan? Trouwens, gewoon een zijvraag: niemand heeft er toch last van dat ik met een vrouw wil trouwen? Ik moet toch met haar samenwonen? Dat geldt voor alle mensen. En dieren. Stop met hokjes denken, want op sommige dingen vallen niet in een kotje te steken, en voor je het weet sla je in paniek. Steek je energie in belangrijke dingen, zoals je leven bijvoorbeeld.

Gepost door: Carmen | 23-05-07

De commentaren zijn gesloten.